Címke: szociális ellátórendszer

Az Orbán-kormány teljesen szétverte a szociális ellátórendszert

Botka László, a párt választmányi elnöke, a Tóbiás Józseffel közösen megtartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy idén márciustól az Orbán-kormány teljesen szétverte a szociális ellátórendszert, megszüntettek minden korábban létező támogatást és segélyt, majd a "demagóg módon" bevezetett új rendszer kizárólag a helyi közösségek feladatkörébe utalta a rászorulók támogatását.

2015-06-06 13:26 MTI/mszp.hu

A jövő évi költségvetéssel a kormány leszakította Magyarországot Európától

A 2016-os költségvetésben világosan látszik, hogy a kormány leszakította Magyarországot Európáról és szétszakította a társadalmat - mondta az MSZP elnök-frakcióvezetője a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykálló-Harangodon szombaton.

2015-06-06 12:58 MTI/mszp.hu

Az egészségügy nem lehet baloldali vagy jobboldali kérdés

A mai Szabolcs – Szatmár – Bereg megyei közgyűlésen napirend előtt szólalt fel Halmi József, MSZP frakcióvezető, aki nemcsak az előttünk álló pénzbeli szociális ellátórendszer várható negatív alakulását kritizálta, hanem a kormány által tervezett egészségügyi átalakításokról is kifejtette véleményét.

2015-02-24 16:40 mszp.hu

A kormány üldözöttjei lettek a rokkantak is!

A rokkantsági ellátottak kilátástalan helyzetéről tartott ma sajtótájékoztatót Halmi József megyei alelnök, Tóth István elnökségi taggal, aki egy valós történeten keresztül mutatta be a mai magyar rokkantellátásra szorultak helyzetét.

2012-11-22 10:54

A valóság egy rémálom

2012-10-25 11:58

Ne vonjanak ki több pénzt a szociális ellátórendszerből!

2012-10-03 12:46

Megszünhetnek a bentlakásos idősotthonok