Címke: Tállai András

A Fidesz összevissza hazudik a gyermekétkeztetésről

Az MSZP szerint összevissza hazudik a Fidesz a gyermekétkeztetésről, és a rászoruló gyermekek az iskolai szünetekben továbbra is éhesek.
2017-02-13 12:36 MTI/mszp.hu

Kinyílt a bicska a zsebében!

Lendvai Ildikó vitriolos Facebook-posztban csodálkozik rá a miniszterelnök arcpirító, mindössze 742 ezer Ft megtakarítást feltüntető vagyonnyilatkozatára.
2017-02-06 14:36 mszp.hu

Gyermekétkeztetés: Tállai beismerte, hogy hazugság a 208 ezer diák ingyenes étkeztetése

Összevissza hazudozik a Fidesz a gyermekétkeztetésről: Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára pár napja kénytelen volt elismerni, hogy 208 ezer helyett valójában csak 126 ezer rászoruló gyermek szünidei ellátásáról gondoskodnak.
2017-01-21 15:25 mszp.hu

Az adósságátvállalás az önkormányzatiság megszüntetését leplezi - reagálás Tállai András tájékoztatójára

Az Orbán-kormány jóval több pénzt vett el az önkormányzatoktól, mint amennyit az adósságátvállalással adott, így a települések sokkal rosszabbul jártak, mivel kevesebb pénz maradt náluk.

2014-02-27 16:00 mszp.hu

Borsodban mindent lehet?

A Fidesz azt hiszi, Borsodban mindent lehet. Zsiga Marcell miskolci országgyűlési képviselő szerint 47 ezer forintból is meg lehet élni. Tállai András mezőkövesdi polgármester szerint meg lehet magyarázni, hogy Magyarország egyik legszegényebb, legleszakadtabb régiójában, ahol se munka, se kenyér nincs, az ő csapata 400 millió forintos állami támogatáshoz jut a költségvetés rendkívüli tartalékából.

2013-07-19 13:09

Újabb közpénz egy fideszes politikusnak

A Fidesz-kormány a rendkívüli intézkedésekre elkülönített tartalékból 400 millió forintot csoportosít át a Mezőkövesd Futball Club fejlesztésére. A csapat elnöke Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára, a város korábbi polgármestere.

2013-07-12 11:41