Címke: Tállai András

Az adósságátvállalás az önkormányzatiság megszüntetését leplezi - reagálás Tállai András tájékoztatójára

Az Orbán-kormány jóval több pénzt vett el az önkormányzatoktól, mint amennyit az adósságátvállalással adott, így a települések sokkal rosszabbul jártak, mivel kevesebb pénz maradt náluk.

2014-02-27 16:00 mszp.hu

Borsodban mindent lehet?

A Fidesz azt hiszi, Borsodban mindent lehet. Zsiga Marcell miskolci országgyűlési képviselő szerint 47 ezer forintból is meg lehet élni. Tállai András mezőkövesdi polgármester szerint meg lehet magyarázni, hogy Magyarország egyik legszegényebb, legleszakadtabb régiójában, ahol se munka, se kenyér nincs, az ő csapata 400 millió forintos állami támogatáshoz jut a költségvetés rendkívüli tartalékából.

2013-07-19 13:09

Újabb közpénz egy fideszes politikusnak

A Fidesz-kormány a rendkívüli intézkedésekre elkülönített tartalékból 400 millió forintot csoportosít át a Mezőkövesd Futball Club fejlesztésére. A csapat elnöke Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára, a város korábbi polgármestere.

2013-07-12 11:41