Címke: tao

Áder ne írja alá az adótörvények módosítását!

Az MSZP arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy elfogadása után ne írja alá azt a jogszabályt, amelyik alapján az adókedvezmény felhasználása is az adótitok körébe tartozik.
2016-10-11 13:20 MTI/mszp.hu

Újabb milliárdok tűnnek el Felcsúton

„Minden szentnek maga felé hajlik a keze, hát még a pitiáner csalóké” – ezzel magyarázta Bárány Balázs, hogy mostanra a felcsúti sport közel húszmilliárd forinthoz juthatott hozzá.
2016-07-14 11:53 mszp.hu

TAO: megválaszolatlan kérdések – Orbánnál a labda!

Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségi tagja szombaton az 1800 lelkes Felcsút 3800 férőhelyes stadionja előtt arról beszélt, a futószalagon felhúzott új stadionok nem csak vasból és betonból épülnek, hanem súlyos mennyiségű közpénzből is. A kormány 2010 óta több mint 80 milliárd forintot költött stadionépítésre, csak a felcsúti focira 11 milliárdot fordított.
2016-04-09 13:12 mszp.hu

Közpénzből fogják fenntartani a szellemstadionokat?

Ha van a kormánynak szimbolikus ügye az elképesztő méretű korrupción kívül, akkor az a stadionépítés – jelentette ki Bárány Balázs.
2016-04-03 13:56 mszp.hu

A TAO csak egy mutyi fideszes hűbérurakkal

Ez már tényleg a legalja - reagált a sportért felelős államtitkár múlt heti bejelentésére Bárány Balázs.
2016-02-17 13:09 mszp.hu

Gazdára találó tao-támogatások