Címke: Tasó László

Lehetetlen állapotok a MÁV-nál! Veszélyben vannak-e az utasok?

Mára folyamatossá vált a létszámhiány a MÁV-nál, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek, ha a kormány sürgősen nem avatkozik be. Az alacsony bérek, túlhajszolt munkavállalók jellemzik a magyar MÁV-ot is. A következő években tömegével vonulnak nyugdíjba, és az alacsony bérek miatt egyre nagyobb a pályaelhagyás ennél a szektornál is.
2016-07-29 12:16 mszp.hu

Huszka Imre, az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke és Madarasi István, az MSZP Debrecen városi elnöke 2016. július 27-én sajtótájékoztatót tartott Debrecenben a Fidesz iroda előtt, ,,Kiskirályok Hajdú-Bihar megyében, avagy a Fidesz párttagkönyv birtokában minden lehetséges?" címmel.
2016-07-28 11:43 mszp.hu

Zörög a haraszt, pedig még a szél sem fúj?

Tasó László, aki húsz évig volt Nyíradony városvezetője, jelenleg a Fidesz-kormány közlekedéspolitikai államtitkára az elmúlt hetekben ismét a lapok címoldalára került. Mindezt nem a köz szolgájaként végzett munkájával, hanem zavarosnak tűnő ügyeivel, a vagyonnyilatkozatában közölt adatok valószínűsíthető hiányosságaival érte el. A híreket olvasva azt gondoltuk, hogy államtitkár úr érdemben fog válaszolni, s tételesen cáfolja majd a megjelenteket. Véleményünk szerint minderre eddig nem került sor.
2016-07-11 14:48 mszp.hu