Címke: taxirendelet

Építés helyett rombolni? Egy applikáció kínos halálára...

Az MSZP Közigazgatási és Informatikai Tagozata álláspontja szerint az Uber és a Taxisok közötti vitában a normális út a mindenkinek előnyös, szabályozott megoldás keresése lett volna. Folyamatos párbeszéd és egyeztetés eredményeként megszülethetett volna egy olyan egyezség, amely figyelembe veszi az utazóközönség érdekeit és igényeit, valamint a taxisok, és nem utolsósorban, az Uberesek szempontjait is.
2016-07-24 11:41 mszp.hu

Új fővárosi taxirendelet kell

A keddi tömeges taxisdemonstráció egyértelművé tette, hogy a fideszes városvezetés által három éve megalkotott taxirendelet megbukott. Ez az egyenes következménye annak, ha egy rendeletet a szükséges szakértelem és a piac alapvető ismerete nélkül fogadnak el.
2016-04-26 09:24 mszp.hu

Államosított HÉV, versenyképtelen taxi, határozatképtelen közgyűlés

Államosítják a HÉV-et? Tarlós burkoltan nyugdíjat csökkent? Lehetnének versenyképesek is a taxisok? Dolgozhatnának tisztességesen a fideszes polgármesterek? Horváth Csaba válaszai Tarlós Istvánnak.
2016-01-22 15:27 mszp.hu

Az MSZP nem támogatja a taxirendelet elfogadását

Az MSZP nem fogadja el jelenlegi formájában a taxirendelet-tervezetet, mert még a módosításokkal sem rendezné megnyugtatóan a helyzetet.

2013-04-09 14:57 MTI/mszp.hu

Elfogadhatatlan a Budapest-szerződés