Címke: Tiborcz István

Tiborcz István offshore cégnek adta tovább milliárdot érő ingatlanvállalkozását

Nem sokáig maradt a tulajdonosa Tiborcz István annak az ingatlanos cégnek, amelynek révén ismét kimutatható közelségbe került állami projektekhez. A miniszterelnök veje tavaly augusztus végén vásárolta be magát a WHB Ingatlan Kft. nevű cégbe, a cégbírósági iratok szerint azonban november elején már el is adta a tulajdonrészét egy offshore-cégnek, a Brit Virgin-szigeteken tavasszal bejegyzett Synergy Global Consulting Limitednek.
2017-01-04 12:12 direkt36.hu/

Tiborcz István közszereplő-e? (MTI által megtagadott közlemény)

Az MTI megvédi a számára fontos embereket: a közpénzből fenntartott MTI szerint a miniszterelnök veje, aki állami milliárdokat nyert, nem közszereplő, így ha egy parlamenti párt arra vetemedik, hogy firtatja vagyonának gyarapodását, egyszerűen cenzúrázza azt. Kérdezzük tehát: Tiborcz István közszereplő-e?
2015-10-14 13:19 mszp.hu

Újabb fideszes bombaüzlet?

A Fidesz-kormány az olyan versenyt szereti, ahol barátainak és üzletfeleinek nincsenek vetélytársai.

2015-06-04 15:50 mszp.hu

Tiborcz nem panaszkodhat

Tiborcz István, Orbán Viktor újdonsült veje immáron nem csak a miniszterelnök legidősebb lányával büszkélkedhet, hanem a kormányfőhöz és köréhez méltó tolvajtrükkökkel is.

2013-09-11 09:11