Címke: Tuzson Bence

Csak a választási törvény érdemi módosítása fogadható el - reagálás Tuzson Bence államtitkár nyilatkozatára

Az InfoRádiónak adott nyilatkozatában Tuzson Bence propagandaügyi államtitkár bejelentette, hogy az októberi népszavazás esetében a kormány kész „technikai jellegű változtatásokra” a külföldön élő és dolgozó százezrek egyenlő választójogának garantálása érdekében. Ezzel a Fidesz beismerte, hogy a jelenlegi választási rendszer alkotmánysértő és lehetővé teszi a választási csalást.
2016-08-02 09:23 mszp.hu

Törvénytelenül működik az MNB Monetáris Tanácsa

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa keddi ülésén változatlan szinten tartotta a jegybanki alapkamatot. Az MSZP változatlanul felhívja a figyelmet, hogy a tanács nem hozhatott volna döntést, mivel a testület törvénytelenül működik.
2016-07-27 09:45 mszp.hu

Tuzson Bence valótlant állított

Az MNB Monetáris Tanácsában a napokban bejelentett lemondással nyolctagúra csökkent a testület, ami négy külsős és négy belsős tagot jelent, ugyanakkor a törvényi előírás szerint előbbiek számának meg kell haladnia az utóbbiakét. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint korábban többször, legutóbb 2011-ben, Simor András jegybankelnöksége idején állt elő ilyen helyzet, és "a baloldali megszólalók abban az időben ezt nem kifogásolták".
2016-07-12 10:33 mszp.hu

El a kezekkel a turizmustól! - reagálás Tuzson Bence sajtótájékoztatójára

Amit eddig korábban titkoltak, majd tagadtak, az most már hivatalos: megkezdődik a magyar turisztikai szektor államosítása.
2016-02-26 13:41 mszp.hu

Reagálás Tuzson Bence nyilatkozatára: az MSZP megakadályozta a brókerkormány újabb lopásának előkészítését

Ebben az ügyben a köpönyegforgató az a Fidesz-KDNP brókerkormány, amelynek emberei Tarsoly Csabával együtt eltőzsdézték az emberek pénzét, s most úgy tesznek, mintha ők lennének a pénzfelügyeleti ellenőrzés szigorításának legfőbb támogatói.

2015-06-09 15:39 mszp.hu