Címke: Ujhelyi István

Ujhelyi adócsökkentéssel és a turisztikai szektorral közösen küzdene a kivándorlás ellen

"Magyarország lassan kiürül, a rendkívül magas adóterhelések, az alacsony bérek és a magas munkanélküliség miatt százezrek hagyták már el Magyarországot. Egy vezető munkaközvetítő cég legfrissebb statisztikájában azt jelezte, hogy a kiürülő szakmák sorába felkerültek az orvosok, az egészségügyi szakdolgozók, az informatikusok, a kamionsofőrök, a varrónők, a hentesek, pincérek és cukrászok mellé már a targoncások is"
2015-10-27 12:07 mszp.hu

Kellenek a vörös bástyák - avagy háromezerkétszáz órával Orbán tusványosi beszéde után

Esztelen és elvtelen szabadságharc helyett valós magyar érdekképviseletre van szükség az Európai Unióban – ezért demonstráltunk a napokban tíz, az önkormányzati választáson győztes baloldali polgármesterrel az Európai Parlament brüsszeli épületében. A városvezetőkkel közösen és jelképesen megadtuk a JEL-et, hogy így tudatosítsuk: szemben a fideszes „kihátrálással”, a baloldal több és erősebb Európát akar. Ez ugyanis a magyar önkormányzatok és a magyar emberek érdeke.

2014-12-07 12:48 mszp.hu

Már csak Bulgáriát és Romániát előzzük meg

Az Eurostat legfrissebb adatai feketén-fehéren megmutatják, hogy Magyarországhoz képest egyedül Bulgáriában és Romániában magasabb a lakosságon belüli szegények aránya

2014-11-16 11:48 mszp.hu

Ujhelyi: Hazaváró Program kell, nem hagyom békén a Juncker-bizottságot!

A kivándorolt magyar fiatalok hazatérését segítő programok kidolgozását sürgette az Európai Parlament plenáris ülésén Ujhelyi István. Az MSZP alelnöke és EP-képviselője október 23-án azt mondta: „nem fogja békén hagyni” a Juncker-bizottságot, amíg megoldást nem találnak erre az általános európai problémára.

2014-10-24 17:43 mszp.hu