Címke: utcafórum 2017

Orbán már csak saját démonjaival harcol

Az egriek nem kérnek az uszításból és a demagógiából, szeretnének viszont összetartást, 21 századi egészségügyet, oktatást és tisztességes fizetést – jelentette ki Korózs Lajos országgyűlési képviselő Botka Lászlóval, az MSZP miniszterelnök-jelöltjével és Molnár Gyulával, az MSZP elnökével közösen tartott egri utcafórumon.
2017-04-18 18:01 mszp.hu

Botka: A Fidesz fél a saját népétől

A Fidesz nem erős, hanem erőszakos és fél. Aki ilyen eszközökkel kormányoz, fél a saját népétől – mondta Botka László miniszterelnök-jelölt a CEU-botrányról. Csütörtökön Székesfehérváron, Ajkán és Veszprémben tartott Molnár Gyula elnökkel közös utcafórumot.
2017-04-06 14:27 mszp.hu

Az MSZP országszerte kitelepüléseken mutatja be kormányváltó programját

2017. március 25-én, szombaton az MSZP mind a 106 választókerületben megkezdi Botka László miniszterelnök-jelölt programjának bemutatását. A kitelepülések célja, hogy bemutassuk, hogyan váltható le az Orbán-kormány. Az emberek számára világossá kell tenni, hogy a változás csak a Botka László vezetésével valósítható meg.
2017-03-24 13:37 mszp.hu