Címke: Vác

Nem kérünk a neonácikból! Nem akarunk Hóman-szobrot Vácott!

Az MSZP Pest megyei szervezete határozottan tiltakozik az ellen, hogy Hóman Bálintnak szobrot állítsanak Vácott! Felszólítjuk a város polgármesterét, hogy akadályozza meg a szoborállítást, és intézkedjen, hogy a városban semmi se legyen elnevezve Hómanról!
2016-02-11 12:25 mszp.hu

Tiszteletet a pedagógusoknak, politikasemleges oktatást a diákoknak!

A tantestület viselkedése példamutató és követendő magatartás: ők tanítanak, oktatnak, nevelnek, s távol tartják diákjaikat a politikától, legyen az bal- vagy jobboldali.

2015-03-19 17:58 mszp.hu

Vác vendége volt Tóbiás József

2014-09-25 15:15

Felkészülten, tisztességgel - dr. Bóth János Vác polgármesterjelöltje

Vácott korábban emblematikus gyárak sora működött, biztonságos megélhetést nyújtva az itt élőknek. A rendszerváltást követő útkeresés során a munkalehetőségek megfogyatkoztak. A 2010 előtti városvezetésnek sikerült új fejlődési pályára állítania a várost, ám ez a folyamat az elmúlt négy év során megbicsaklott.

2014-09-18 11:38 mszp.hu

Autójukat hátrahagyva menekültek a váci plakátok gyáva átragasztói

A választás a demokrácia ünnepe, de a Fidesznek Vácott is sikerült kriminalizálnia ezt a napot. A kormányváltók helyi aktivistái április 6-án éjjel 0.30-kor arra lettek figyelmesek, hogy ismeretlenek egy autóból kiszállva egymás után ragasztják le fehér lappal Kiss Zsolt, a kormányváltók helyi jelöltjének jogszerűen kihelyezett plakátjait. Amikor a kihívott rendőrök felelősségre akarták vonni az elkövetőket, azok először el akartak menekülni, majd miután ez nem sikerült, az autójukat és egy mobiltelefont hátrahagyva elfutottak.

2014-04-06 10:32 mszp.hu

Vácott a változásért

Egyszerű szlogent választott magának Kiss Zsolt, a váci központú választókerület kormányváltó jelöltje: a változás a tét.

2014-04-04 17:55 mszp.hu

Új lendületre van szükség