Címke: választás 2018

Megvan a vezető és a vízió az Orbán-rezsim leváltásához

„Nincs már nekem olyan sok hátra a politikában. Én már ki vagyok fizetve. Minden nap, amit magas polcon töltök, az már csak ráadás" – ezt Orbán Viktor mondta több mint tíz évvel ezelőtt egy televíziós interjúban. Nos, kedves Viktor, valóban nincs már sok hátra. Lassan véget ér a ráadás is.
2017-02-19 10:13 mszp.hu

Botka László: győztes csapatba lép, aki hozzánk csatlakozik

Új bizalom és új remény – ezt a csaknem hét éve várt érzést hozta el a demokratikus oldal számára az, hogy az MSZP Botka Lászlót javasolta miniszterelnök-jelöltnek, és felhatalmazta őt azokra a tárgyalásokra, amelyek megteremtik a kormányváltó pártok szövetségét. Mostantól a konkrét programra sem kell már várni: február 18-án Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Botka László világosan ismertették, hogyan és kikkel váltható le Orbán Viktor korrupcióra épülő rendszere, és mi várható a 2018-as győztes választás után. Molnár Gyula szerint 2018 nem egy átlagos választás lesz: ez lesz „A választás”, amelyben az MSZP által szervezett szövetség BL-döntőt akar nyerni, és ez ebben az esetben Botka László miniszterelnök-jelöltségét jelenti.
2017-02-18 17:18 mszp.hu

Polgármesterek Botka László mellett

A 2018-as országgyűlési választásokra készülve eljött az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük sorsunk irányítását. Elég az uram-bátyám világból, a feudális viszonyokból. Demokratára kell bízni az ország vezetését.
2017-02-16 14:42 mszp.hu

Botka László: Meg kell küzdeni

„A Fidesz minden eszközt bevet majd, hogy elhallgattassa, torzítsa a programunkat.” - Megvan az MSZP új miniszterelnök-jelöltje – Botka László tárgyal szövetségkötésről és jelöltekről a demokratikus ellenzék többi pártjával - Az előválasztásban nem hisz, az egységben igen: teljesen új baloldali politikát épít a szegedi polgármester - Nem a táborra fókuszál, egymillió embert ragadna el a bizonytalanoktól, a Fidesztől és a Jobbiktól - Az új baloldali politika logikájában, stílusában és tartalmában jelentősen eltér a 2010 előtti baloldali politikától.
2017-01-25 12:36 mszp.hu