Címke: változás

Nincs és nem is lesz kvóta

Nem lehet a végtelenségig alaptalanul riogatni az embereket. Közel van az az idő, amikor a kormánynak választ kell adnia, hogy miért nem működnek a kórházak és miért lett egymillióval több szegény az országban. Molnár Gyulával, az MSZP elnökével a népszavazásról, a gyűlöletkampányról és hivatalos brüsszeli útja tapasztalatairól beszélgettünk.
2016-09-27 12:34 mszp.hu

Piskorski letartóztatása a KGBéla-ügyben is új kérdéseket vet fel

Az Oroszországnak való kémkedéssel meggyanúsított Mateusz Piskorski mai letartóztatása kapcsán a legfontosabb kérdés annak tisztázása, hogy a szintén kémkedéssel vádolt jobbikos Kovács Béla milyen kapcsolatban állt a Változás nevű oroszbarát lengyel párt vezetőjével.
2016-05-19 13:33 mszp.hu

Aláírta a választási megállapodást az MSZP és az Együtt-PM vezetője

2013-10-22 16:05

Változásra készülünk!

Az MSZP programja az igazságos kormányzásról, a szabadság visszaszerzéséről, a biztonságos élet lehetőségéről, a mindenki előtt megnyíló esélyről szól. Mesterházy Attila írása.

2013-10-20 10:14

A legkisebb körzetben is fontos a változás

Mesterházy Attila szerint nem szolgálja a magyar emberek érdekeit az, ami ma Magyarországon zajlik, ezért fontosnak nevezte, hogy a legkisebb önkormányzati választókörzettől az egész országig sikerüljön változást elérni.

2013-05-11 17:01 MTI/mszp.hu