Címke: Vona Gábor

Vona Gábor felajánlkozása elvtelen politikai prostitúció

Vona Gábor azért seftel a letelepedési kötvények eltörlésével, hogy a Jobbik a Fidesz védőszárnyai alá kerülhessen. Vona Gábort nem az emberek biztonsága érdekli, hanem felajánlja magát és a Jobbik segítségét Orbán Viktornak, semmibe véve a magyar emberek akaratát. Vona Gábornak ugyanis tudnia kell, hogy az alaptörvény megváltoztatására a választók többsége nem adott felhatalmazást!
2016-10-19 14:01 mszp.hu

Az Orbán-Vona találkozóról

Orbán Viktor az érvénytelen népszavazás után a többség felhatalmazása nélkül akar alaptörvényt módosítani, a Jobbik elnöke pedig máris asszisztál ehhez, és miniszterelnöki találkozót kér. Emlékeztetőül: Vona Gábor azzal az Orbán Viktorral készül tárgyalóasztalhoz ülni, akit két napja még lemondásra szólított fel.
2016-10-05 16:21 mszp.hu

Bírósági ítélet margójára - tények az MTV-székház 2006-os felgyújtásáról

2006. szeptember 18-ról 19-re virradó éjszaka tüntetők egy erőszakos csoportja felgyújtotta a Magyar Televízió akkori, a budapesti Szabadság téren álló székházát.
2016-05-19 15:45 mszp.hu

Nyílt levél Kövér Lászlóhoz és Vona Gáborhoz

A 2015. július 6-ai ülésnapon Novák Előd a Parlamentben a következőket mondta: „Államtitkár úr, számunkra igenis nem mindegy, hogy a Kárpát-medencét magyarok fogják belakni, vagy a 13, a törvény által is nemzetiségként, kisebbségként nyilvántartott cigányság, németség, ukránság, románság vagy esetleg a koszovói albánok, azok, akik elárasztanak minket, hiszen többen érkeznek már a bevándorlók hazánkba, mint ahány gyermek születik és azt gondoljuk, hogy igenis ezzel szembe kell nézni, és nem mindegy, hogy magyarok fogják-e belakni a Kárpát-medencét.”

2015-07-16 17:42 mszp.hu