Címke: XVIII. kerület

Lázár János lépjen fel a Cséry-telep ügyében is!

2015-05-06 14:05

Nyílt levél Kucsák László országgyűlési képviselőnek - Eltelt egy év – beszéljük meg!

2015-04-30 10:21

Több milliárd EU-forrást veszíthet a XVIII. kerület

Ha kerületi vezetésen múlik, biztos, hogy egy fillér fejlesztési támogatást sem kaphat az Európai Uniótól Pestszentlőrinc-Pestszentimre a 2020-ig terjedő finanszírozási időszakban - derült ki a helyi önkormányzat képviselőtestületének múlt heti csütörtöki ülésén, amelyen döntés született Budapest Területfejlesztési Koncepciójáról. A település fideszes vezetése  semmilyen javaslatot nem tett a kerület fejlesztésére vonatkozóan, így milliárdos pályázati összegektől eshet el a főváros egyik legnagyobb kerülete.

2014-05-20 16:57 mszp.hu

Fővárosi környezetkárosítás: kormányzati maszatolás

Tegnap "Egy hete nincs gazdája az évtized környezetvédelmi katasztrófájának" címmel interpellált Simon Gábor, az MSZP képviselője. Válasz helyett Budai Gyula államtitkár jól láthatóan maszatolt, és úgy kívánt kimenekülni, hogy Tarlós Istvánra tolta a felelősséget.

2013-10-09 10:43

Simon Gábor nyílt levele Kucsák Lászlónak

Az egész országot behálózó kormánypárti trafikmutyi sajnos kerületünket is érinti. A szégyenteljes, egyoldalú elbírálási mód pestszentlőrinciek sokaságát fosztotta meg bevételi lehetőségüktől, mindez a fideszes városvezetés érdekcsoportjainak helyzetbe hozásáért.

2013-05-02 17:43