Csatlakozzon az MSZP támogatóihoz!

A jövő azoknak a kezében van, akik velünk együtt hisznek egy jobb, igazságosabb, szolidárisabb, fenntarthatóan fejlődő Magyarország víziójában.

Csatlakozom, mint...

A Magyar Szocialista Párt aktivistái meggyőződésük miatt, képességeikhez és lehetőségükhöz mérten segítik a párt munkáját, támogatják annak kampányait ill. jelöltjeit, és részt vesznek közösségi életében. Leendő aktivistáinktól csak a kapcsolattartáshoz feltétlenül szükséges adatok megadását kérjük.

Csatlakozzon az MSZP csapatához!


 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A Magyar Szocialista Párt a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló 1989. évi XXXIII.Tv.41. bekezdése értelmében tevékenységének elősegítésére támogatást/adományt fogadhat el magánszemélyektől (belföldi/külföldi), jogi személyektől (belföldi/külföldi) és jogi személyeknek nem minősülő gazdasági társaságoktól (belföldi/külföldi).

A belföldi támogatók, adományozók esetében a törvény 500.000 forint értékhatárt állapít meg a pénzügyi beszámolóban történő név szerinti megjelentetéshez, valamint a Magyar Közlönyben történő közzétételéhez a tárgyévet követő április 30-ig.

A támogató/adományozó nevét és lakcímét minden esetben olvashatóan kell feltüntetni a befizetést/átvételt igazoló nyomtatványon és közlemény rovatban a „támogatás” szót meg kell jelölni.

A törvény értelmében a pártok névtelen támogatás/adományt nem fogadhatnak el.

A Magyar Szocialista Párt pénzbeli anyagi támogatást/adományt az alábbi módon tud befogadni:

- készpénzben történő befizetés esetén a Magyar Szocialista Párt 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1. szám alatti Székházában a Főkönyvelőség házi pénztárán keresztül bevételi pénztárbizonylat elismerésével történik.

- készpénz-átutalási megbízással, azaz postán, „rózsaszín csekken” a Magyar Szocialista Párt 1073 Budapest, Erzsébet körút 40-42. fsz. I-1. címzett javára. A posta-utalvány hátoldalán a „közlemény” rovatban a „támogatás” szót fel kell tüntetni. Ezen feladási mód postai kezelési költséget terhel a támogatóra/adományozóra, melyet a helyszínen kell megfizetni.

- átutalással belföldről a támogató/adományozó saját bankján keresztül nyújthat támogatást a Magyar Szocialista Párt Erste Bank Hungary ZRT 11670009-07805400-70000001 számú bankszámlasszámán keresztül. A „közlemény” rovatban itt is fel kell tüntetni az adományozó/támogató nevét és a „támogatás” szót. Lehet készpénzes befizetést is kezdeményezni bankon keresztül a fentiekben feltüntetett bankszámlaszám és kedvezményezett megjelölésével.

- átutalással külföldről a támogató/adományozó bankjában kedvezményezettként a Magyar Szocialista Párt nemzetközi bankszámlaszámának: (IBAN) HU 66 1167 0009 0780 5400 7000 0001 megjelölésével. A „közlemény” rovatban a támogató/adományozó nevét és a „támogatás” szót fel kell tüntetni.

Amennyiben kérdéssel fordulna hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.


 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Mi azért dolgozunk, hogy mindenki esélyt kapjon a tanulásra, a tudásra, szabadsága kiteljesítésére, a jó és hasznos életre. A jövő azoknak a kezében van, akik velünk együtt hisznek egy jobb, igazságosabb, szolidárisabb, fenntarthatóan fejlődő Magyarország víziójában.

Az MSZP ilyen közösség. Olyan országot akarunk, ahol mindenki tanulhat és fejlődhet, mindenki meg tud élni és tovább tud lépni életében, függetlenül attól, hogy hol született, hogy milyen színű a bőre, kire szavaz, milyen vallást követ vagy milyen a szexuális identitása.

Csatlakozz hozzánk és dolgozz velünk a holnap jobb Magyarországán!

Az alábbi adatlap kitöltését követően kezdeményezésed megérkezik hozzánk és helyi szervezetünk jelentkezik Nálad.

Köszönjük, hogy jelentkezel közénk!


 Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.