mszp.hu | Belföld | Csepel Németh Szilárd oktatás
2016. március 08. 12:54

A 600 ezres számlát Németh Szilárd a saját kormányának nyújtsa be!

Németh Szilárd elfelejti, miért is indult el a diákok, szülők és tanárok országos méretű tiltakozása: azért, mert a Fidesz ostoba, központosított oktatási rendszere megbukott. Tény, hogy a pedagógusok és a szülők évek óta jelezték a bajokat, a Fidesz-kormány azonban a füle botját nem mozdította.

Ezért azt javasoljuk a pályafutását pedagógusként kezdő rezsibiztosnak, hogy fejezze be a csepeli szülők elleni támadást, a 600 ezer forintos számlát pedig az oktatási rendszer szétrombolásáért felelős Fidesz-kormánynak nyújtsa be!

Nem mellesleg: ha igaz, amit Németh állít, akkor Csepelen 600 ezer forintnyi étel ment a moslékba az önkormányzat tudtával. Más, felelős városvezetők gondoskodtak a már berendelt ételek hasznosításáról. A csepeli fideszes városvezetés milyen intézkedéseket tett, hogy a megmaradó étel eljusson olyanokhoz, akik rászorulnak?

És ha már közpénzpazarlás: Németh Szilárd a csepeliek 300 ezer forintjából faragtatott szobrot egyik rokonával 2014-ben Borsod megyében. A moslékban most két Németh-szobor ára landolt.

Bangóné Borbély Ildikó
országgyűlési képviselő