hvg/mszp.hu | Belföld | közlemény Tusványos
2017. július 23. 18:20

A Fidesz az erőszak pártja

Míg Orbán Viktor a magyarok védelméről beszélt a tusványosi színpadon, szimpatizánsai a szeme láttára majdnem meglincseltek egy nőt: magyarok vertek magyart a véleménye miatt!
Orbán a folyamatos ellenségkereséssel, gyűlöletkeltéssel egyre erőszakosabbá hergeli híveit. A Nemzeti Választási Iroda és a Városliget után a fideszes agresszió már nem ismer határokat: idős és fiatal fideszes férfiak rángattak egy székely nőt.

Félelmetes, a legdurvább korokat idéző képeket láttunk egy földön összekuporodva fekvő, rettegő emberről. A Fidesz most nem kopaszokkal végeztette el a piszkos munkát: saját hívei váltak lincselő hordává. A történelem - Erdély történelme is - sokszor megmutatta már, mire képes az erőszakra fanatizáló cinikus politika. Orbán errefelé löki híveit. Ne hagyjuk, hogy erőszakba sodorja a magyarságot!

A határon túli józan magyarok nem válhatnak Orbánék erőszakos segédcsapataivá!

2018-ban mindenkinek, a határon túli magyar szavazópolgároknak is el kell döntenie, hogy az erőszak és a megosztás orbáni politikáját támogatják, vagy az igazság, egyenlőség, szolidaritás Botka László által meghirdetett hármasát.

MSZP

(Fotó: HVG)