mszp.hu | Belföld | veszprémi választás
2015. február 04. 13:43

A Fidesz elintézte, hogy jelöltjük, Némedi Lajos vállalhatatlan legyen a veszprémiek számára – reagálás Tuzson Bence tájékoztatójára

A Fidesz veszprémi jelöltje az, aki vállalhatatlan, mert Némedi Lajos képviseli mindazt a sok gaztettet, amit a kormánypárt eddig mondott és tett.

A Fidesz üldözi el a magyar fiatalokat, miattuk dolgozik már több mint 600 ezer magyar külföldön. Orbánék szüntették meg mostanra teljesen a segélyezést, a kormánypártok tagadták meg az általános választójogot azzal, hogy előbb előzetes regisztrációt akartak bevezetni, majd a saját érdekeik szerint írták át a választásra vonatkozó törvényeket. A Fidesz küldte padlóra az esélyegyenlőséget az oktatás fizetőssé tételével, és ők rombolják földig az egészségügyet a most elkezdett kórházi leépítésekkel, 10 ezer egészségügyi dolgozó elbocsátásával!

Mindezek alapján a napnál világosabb: ha valaki vállalhatatlan a veszprémi választók szemében, akkor az Némedi Lajos, a Fidesz veszprémi jelöltje.

Gőgös Zoltán,
MSZP-elnökhelyettes, Veszprém megyei elnök