A Fidesz kettős beszéde

A jobboldali erők hazugságkampányt folytatnak. Annyira félnek a baloldal választási győzelmétől, hogy napról napra sározzák, mocskolják a kormányváltók képviselőjelöltjeit. Most Kunhalmi Ágnes került a célkeresztbe.

A tények a következők. Kunhalmi Ágnes mindig a valóságot mutatta be felsőoktatási tanulmányairól. Ahogy azt többször is elmondta az elmúlt napokban, mindkét felsőoktatási intézményben, ahová járt, abszolutóriummal és államvizsgával zárta tanulmányait. Jelenleg a nyelvvizsga megszerzése van folyamatban, ezt követően adják ki az intézmények a diplomát.

A Fidesz kettős beszédet folytat, arról egy szót sem szól, hogy mi a helyzet Kósa Lajos 26 éve nem létező diplomájával, amiről a debreceni polgármester csak annyit tudott mondani: “nem volt szükségem a papírra". Annak ellenére, hogy 2002-ben azt nyilatkozta, hogy már a diplomamunkája is kész van és hamarosan posztgraduális képzésre jelentkezik. Miközben Kunhalmi Ágnes korrekciójára csalást kiáltanak, egy szó sem esik arról a tényről, hogy Rogán Antal egy hete tollal javított bele a vagyonnyilatkozatába, hogy egy mintegy 60 millió forintos tételt utólag módosítson.

Kunhalmi Ágnes tisztességgel képviseli azt a baloldali ajánlatot, amely április 6-án többséget kap majd Magyarországon, s véget vet a Fidesz hazugságokra, megtévesztésre és kettős mércére épülő világának.

MSZP