Belföld | Novák Előd közlemény fasiszta Jobbik
2013. június 13. 16:31

A Jobbik marketingfasisztájának provokációjára

Novák Előd a Jobbik-frakció talán legbuzgóbb marketingfasisztája ma újra bizonyította, hogy ő és az a párt, amelynek alelnöke mérhetetlen alacsony szellemi színvonalon áll. Mai nyilatkozatában elsősorban nem a kiváló művészt, nem a magyar zsidóságot, nem a más nemi identitású polgárokat, hanem azt a demokratikus többséget sértette meg, akik undorodva utasítják el az antiszemita, homofób és kirekesztő nézeteket.

Provokációját azért tehette meg, mert a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is kettős beszéddel bátorítja ezt a rendkívül nívótlan, náci alapvetésű politikát.

Kósa Lajos melegezése és Kerényi Imre buzizása semmiben nem különbözik a jobbikos képviselő mai megnyilvánulásától.

Orbán Viktor miniszterelnöktől és a legfőbb ügyésztől határozott lépéseket várunk annak érdekében, hogy megszűnjön a magyar közéletben a nyílt holokauszttagadás, a származás vagy a nemi identitás miatti nemzetbiztonsági kockázat emlegetése és honfitársaink listázásának igénye.

Elég volt!

Steiner Pál