mszp.hu | Belföld | Komló közlemény
2014. július 04. 12:20

A komlói jobboldal diszkrét bája...

A négy évvel ezelőtt kialakult jobboldali politika rendszer omladozik Komlón. A rések, repedések egyre nagyobbak.  A cégek vegetálnak, nincsenek új munkahelyek. A munkanélküliséget a közmunkával próbálják meg megoldani, a lakásárak soha nem látott mélyrepülésben vannak és emberek ezrei hagyták el a várost.

A magukat feddhetetlennek, jól felkészültnek, tettre késznek tartó jobboldali politikusok között is felütötte a fejét a gyom. Míg korábban egyik képviselőjük Simon János már külföldre távozott a komlói „jólét” elől, a minap pedig a Fidesz volt frakcióvezetője Borbás Sándor – tiltakozásul saját pártja politikája és viselt dolgai ellen – jelentette be kilépését pártjából és annak képviselő csoportjából. A hab a komlói jobboldal tortáján pedig maga Tasnádi László, a  Jobbik komlói elnöke, akiről tegnap derült ki, hogy kommunista besúgó volt, annak is a legjobb, a III/III-as fajtájából való!

Úgy látszik, hiába próbálják a Nemzeti Együttműködési Rendszerét ráerőltetni a komlóiakra, hiszen az  már belül sem működik! Olyan, mint a késői gyümölcs: kívül fényes, belül rothad.

Abban pedig mindannyian biztosak lehetünk: a komlóiak nem kérnek a rothadó gyümölcsből!

MSZP Komlói Szervezete