2012. szeptember 18. 08:46

A kormány papírral védi a munkahelyeket

Még a legutóbbi – totális érdektelenségbe fulladó – nemzeti konzultáció során beérkezett válaszokat sem sikerült feldolgoznia, a kudarcon felbuzdulva a kormány máris újabb pár(t)beszéd kezdeményezését fontolgatja.

Papírral védi a kormány a munkahelyeket. A SZERETEM A MUNKÁM!” feliratú plakátok az újabb és újabb kormányfői kérdőívekkel kiegészítve pont annyit érnek, amekkora érdeklődés mutatkozik irántuk. Mi lenne, ha az állandó álkérdőívezés helyett valódi kérdéseket hús-vér képviselőkkel tenne fel a Fidesz? Mi lenne, ha két év hazudozás után nem csak kérdeznének, hanem cselekednének, és a cselekedeteiket a választóik előtt is felvállalnák?

Mi, akik hosszú hónapok óta a mindennapi emberek közt töltjük mindennapjainkat, és saját szemünkkel látjuk a munkanélküli embereken egyre inkább elhatalmasodó kilátástalanságot, a saját fülünkkel halljuk elégedetlenség napról napra erősebb hangját, tudjuk, mi lenne. S miután eszükben sincs a saját választóik szeme elé kerülni, alighanem a fideszes országgyűlési képviselők is sejtik

Komjáthi Imre,
az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának alelnöke,