Belföld, Gazdaság
2012. december 11. 12:24

A suszter maradjon a kaptafánál

Kedves kereszténydemokrata ifjúság! Van egy régi, konzervatív ihletésű mondás, amely így szól: a suszter maradjon a kaptafánál.

Örülök, hogy olvasták a vidékfejlesztési programunkat, de a reakciójuk azt mutatja, hogy megérteniük már nem sikerült. Ezért ajánlok Önöknek egy szakmai konzultációt. Ezen például tisztába tehetnénk, hogy miért nem lehet takarmánytermő terület nélkül állatot tartani, vagy, hogy a foglalkoztatásbővítés csak az állattartás, a kertészet fejlesztése, és a nem mezőgazdasági tevékenységek újbóli meghonosításával lehetséges.

A földpályázatokról szóló álláspontjukból kiderül, hogy azt nem a Fejér, Veszprém, Borsod, vagy épp Baranya megyei gazdákkal beszélgetve alakították ki, hanem a Vidékfejlesztési Minisztérium valóságot elferdítő közleményei alapján. Ezért kérem Önöket, hogy a hamis kommünikék olvasása és írása helyett a jövőben inkább arra áldozzák az Önökben remélhetőleg még meglévő IKSZ-faktort, hogy az égiek az elmúlt évinél jobban segítsék a magyar mezőgazdaságot.

Gőgös Zoltán,
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke