2012. szeptember 05. 11:23

A városvezetés magyarázkodása ellenére

A városvezetés magyarázkodása ellenére a tényadatok azt a feltevést erősítik, hogy a magyar törvények kijátszásával, spekulatívnak tűnő ingatlanügyletekkel, a folyamatok önös érdektől vezérelt irányításával, a győri Városháza első emeletéhez is köthető – Luxemburgban bejegyzett, győri eredetű cégek által tulajdonolt – cégen keresztül valakik milliárdos haszonra próbálnak szert tenni.

Ennek hatására sajnos ma már az is „benne van a pakliban”, hogy nem Győrben valósul meg a beruházás, és ezzel a város hosszú évekre több milliárd forint bevételtől eshet el.

A győri MSZP-nek nem a botrány fokozása a célja; azt szeretnénk, ha az ügyek tisztán, átláthatóan, a város érdekében történnének!

Borkai Zsoltot közvetlen felelősség terheli a kialakult helyzetért, akár volt, akár nem volt tudomása az ügyről. Ezért Borkai Zsoltnak azt tanácsoljuk, hogy kérjen bocsánatot az AUDI AG és Volkswagen Konszern valamennyi dolgozójától, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozták a nagy múltú céget.

Az AUDI AG és a Volkswagen Konszern döntéshozóit pedig arra kérem, hogy Győrt ne néhány gátlástalanul nyerészkedő magánszemély alapján ítéljék meg, és a tervezett beruházásukat városunkban valósítsák meg.

Megkérjük Borkai Zsoltot, hogy a soron következő közgyűlésen indítványozza egy független vizsgálóbizottság felállítását, amelynek feladata az elmúlt évek győri spekulatívnak tűnő föld- és ingatlanügyleteinek, azok hátterének a feltárása.

MSZP Győr és Környéke Helyi Szervezetének Elnöksége