Akasztófák helyett hatékony rendőrséget!

Újra akasztófákat állítana Lázár János. A Fidesz politikusa már nem elégedett meg azzal, hogy ismét beavatkozott a független magyar bíróságok munkájába, azt mondván, hogy a bíróságoknak fogalmuk sincs a magyar valóságról, és nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak, hanem arról is beszélt, hogy szerinte a magyar társadalom elsöprő többsége a legsúlyosabb bűncselekmények esetében a halálbüntetés visszaállítását támogatná. Bizonyos esetekben ő maga is ezt tartaná igazságosnak.

Kibújt a szög a zsákból, Lázár János bitóval fenyegető szavai arra utalnak, hogy a Fidesz már nem a demokratikus államok között, nem az Európai Unió tagjaként szeretné látni Magyarországot, hiszen a demokratikus országok közül csak az USA államainak egy részében és Japánban alkalmazzák ezt a büntetést, az Európai Unióban pedig a csatlakozás egyik feltétele a halálbüntetés felszámolása.

A Mesterházy-kormány rendet teremt a közterületeken, ám nem hóhérokkal, hanem a rendőrség megerősítésével garantálja a közbiztonságot. Nem halálbüntetéssel, hanem a bűnösök hatékony felderítésével, és gyors, elkerülhetetlen megbüntetésével szolgálja a társadalom békéjét.

MSZP