Az embertelenség kormánya

Orbán Viktornak és kormánynak nevezett bandájának nagyon messzire gurult most a gyógyszere. Legújabb elmebetegségük, hogy a nem főállású nevelőszülőktől elveszik a gyerekeket. Teszi ezt azzal az agyament jogszabály-módosítással, hogy minden nem főállású nevelőszülőnek (újabb) tanfolyamot kell elvégeznie ahhoz, hogy magánál tarthassa az (akár hosszú évek óta) nevelt gyermekét.

Csak arra nem gondolt a fideszes agytröszt, hogy a tanfolyam elvégzésére megfelelő számú helyet biztosítson: 5200 nevelőszülőnek kellene egy 1600 főre tervezett tanfolyamon részt vennie. Aki nem teszi, attól elvehetik a gyermeket. Orbán nagytudású kormánya így 3200 szülőtől ragadhatja el a gyermeket.

A magát családbarátnak hazudó Orbán-kabinet célja a gyerekek elszakítása a szülőktől. Mert nemcsak a nevelőszülőktől venné el a gyerekeket, de a kötelező délutáni iskolával minden gyermeket elválaszt a családjától.

Az átgondolatlanság és a társadalmi folyamatok ismeretének totális hiánya messziről süt a Fidesz minden döntéséről. Persze ha direkt ez a cél, akkor elérik, hogy Magyarországot a sötét középkor legmélyebb bugyraiba taszítsák.

Azért kell eltakarítani az orbáni sötétséget, hogy újra világosság legyen az országban, hogy a szülőknek ne kelljen rettegnie a Fidesz őrültebbnél őrültebb ötleteitől, hogy a gyermekek a családjukkal maradhassanak… és hogy az ész és a szeretet diadalmaskodjon az agyatlan vakbuzgó embertelenség felett!

Bangóné Borbély Ildikó
elnökségi tag