mszp.hu | Miskolc
2017. június 19. 12:16

Az Ifjúsági Házat nem megszüntetni, hanem fejleszteni kell!

Az MSZP Miskolci Szervezete megdöbbenve értesült arról, hogy a városvezetés feltett szándéka a jelenlegi helyén és formájában megszüntetni a város kulturális életének egyik szimbólumát, az Ifjúsági Házat. Ez az intézmény az elmúlt évtizedekben számos kulturális eseménynek, művészeti csoportnak, kiállításnak adott otthont a város lakóinak megelégedésére.

Elfogadhatatlannak tartjuk Kriza Ákos döntését, és határozottan kiállunk az Ifjúsági Ház megmaradása, fejlesztése érdekében. Felszólítjuk a városvezetést, hogy a kameraközpontnak máshol keressen helyet! Mivel az elmúlt napokban nagyon sokan kerestek minket, hogy akadályozzuk meg a város kulturális életének további leépítését eredményező döntést, ezért úgy döntöttünk, hogy széles körű összefogással aláírást kezdeményezünk az Ifjúsági Ház megmentéséért.

Az aláírásgyűjtés megindításához szükséges jogi és adminisztratív lépéseket a mai nappal megtesszük.

Az MSZP Miskolci Szervezete