2012. szeptember 11. 16:48

Az MSZP jelölteket állít Tiszavasváriban

Dr. Veres János megyei elnök és Juhász Ferenc országgyűlési képviselő sajtótájékoztató keretében mutatta ma be az MSZP Tiszavasvári időközi választásokra állított polgármesterjelöltjét. Timári Istvánné polgármester jelölt mellett a választókerületekben indított egyéni jelölteket is ismertette az MSZP Szabolcs–Szatmár Bereg Megyei Szervezete.

Timári Istvánné bemutatkozásában kiemelte, hogy szándékában áll az átpolitizált önkormányzatot visszaállítani a szakmai feladatok ellátásának irányába. Választási programját a jelen helyzet feltérképezését követően kívánja nyilvánosságra hozni.

Juhász Ferenc a jelölt bemutatásakor hangsúlyozta lokálpatrióta beállítódását, korábbi gazdasági, önkormányzati és közéleti területen szerzett tapasztalatait.

Ezt követően dr. Veres János megyei elnök kiemelte, a megyénkben már sok hölgy bizonyított polgármesteri tisztségben, így a hölgyek az MSZP bizalmát élvezik. A jelölt alkalmassága mellett a tapasztalatokra is építeni kívánunk, hiszen hasonló helyzetben van ma Tiszavasvári, mint Nyírbátor volt. Balla Jánosné is hosszútávon képes perspektívát nyújtani a városnak, mint ahogy ezt korábban Csabai Lászlóné is tette Nyíregyháza tekintetében.

Bízunk a hölgyekben, amit az önkormányzati képviselőjelöltjeink listája is alátámaszt:

1. sz. egyéni választókerület:     Oláh Mihály
2. sz. egyéni választókerület:     Tündik András
3. sz. egyéni választókerület:     Szabóné Váradi Marianna
4. sz. egyéni választókerület:     Veress Lászlóné
5. sz. egyéni választókerület:     Porkoláb Márta
6. sz. egyéni választókerület:     Markóczi Mária
7. sz. egyéni választókerület:     Sajtos Józsefné
8. sz. egyéni választókerület:     Susánszki László

A polgármesterjelölt megjegyezte, a városnak a benne élő polgárokért kell tennie!