mszp.hu | Belföld | cenzúra RTL Klub
2015. november 20. 13:08

Az RTL Klub Házon kívül: ez nem a XXI. század!

Az RTL Klub kitiltása az Országgyűlésből a múlt századi elnyomó rendszerek módszereit idézi. A Fidesz szándéka nyilvánvaló: amelyik médiát nem tudják megvásárolni, megfélemlíteni vagy ellehetetleníteni, azt karhatalmi módszerekkel próbálják megakadályozni, hogy az emberekkel közölhessék az igazságot.

Kövér László és a Fidesz nem fogja elérni a célját. A XXI. században már senkit sem lehet eltiltani az információktól. Az internet korában egy szimpla kitiltással már nem lehet eltitkolni a Fidesz korrupciós ügyeit: sem a Quaestorból ellopott százmilliárdokat, sem a földek kiárusítását nyerészkedőknek, sem Andy Vajna adómentes kaszinóit, sem Rogán Antal fényűző életét – és még hosszan sorolhatnánk.

Az MSZP minden segítséget megad az RTL Klub munkatársainak ahhoz, hogy demokratikus szerepüket betöltve tájékoztathassanak mindarról, amit a Fidesz-KDNP kormány a magyar emberek elől el akar titkolni.

Az MSZP-frakció nevében:
Tóbiás József,