mszp.hu | Belföld | vak komondor bántalmazás közlemény
2014. augusztus 12. 18:56

Az újpestiek nem kérnek a nőverő Curtisből!

Az elmúlt napokban országos botrányt kavart, hogy a közismert, az újpesti önkormányzati rendezvényein is gyakran fellépő Curtis ököllel verte meg barátnőjét. Tettét ő maga is elismerte.
Flashmob - Curtis ne léphessen fel semmilyen, az önkormányzat által rendezett, szervezett vagy támogatott rendezvényen, így az Újpesti Városnapokon sem!

Rajongóit tiszteletben tartva álláspontunk szerint a nők bántalmazása elítélendő és elfogadhatatlan minden jóérzésű állampolgár, így az újpestiek számára is.

Az interneten is megtalálható Újpesti Programajánló, és a közterületi hirdetőfelületeken található programajánló szerint Curtis ismét a fellépők között található az Újpesti Városnapokon.

Álláspontunk szerint a Curtis által elkövetett brutális bántalmazás oly mértékben vállalhatatlan, hogy egy ilyen fellépőnek nincs keresnivalója újpesti önkormányzati rendezvényeken!

Ezért arra kérjük az újpesti önkormányzatot és a polgármestert, hogy intézkedjen: Curtis ne léphessen fel semmilyen, az önkormányzat által rendezett, szervezett vagy támogatott rendezvényen, így az Újpesti Városnapokon sem. Egyúttal azt is kérjük, hogy távolíttassa el a nőverő zenész nevét a különféle hirdetési felületekről!

Úgy véljük, kérésünk megítélése világos értékválasztás lesz az újpesti polgármester részéről. Wintermantel Zsolt válasza világossá teszi, ki a fontosabb számára: a brutális nőverőt pártolja, vagy a bántalmazott nők, és azok mellé áll, akik elítélik az effajta brutális erőszakot.

MSZP Újpesti – Káposztásmegyeri Szervezete – Demokratikus Koalíció Újpesti Szervezete – EGYÜTT – PM pártszövetség Újpesti Szervezetei