mszp.hu | Belföld | önkormányzat 2014
2014. június 17. 10:06

Bábot állít polgármesterjelöltként a Fidesz

Rogán Antal bábjának kellene eltussolnia az V. kerületi botrányokat. Politikai és társadalmi tapasztalatok nélküli polgármesterjelöltet állított az V. kerületi Fidesz. A még most is Rogán Antal beosztottjaként dolgozó Szentgyörgyvölgyi Péternek azt a szerepet szánják, hogy akadályozza meg a kerületi botrányok kivizsgálását.

A tavasszal kirobbant Pasa-park ügyben nemcsak a polgármester, hanem minden lehetséges utódja is kompromittálódott. Nem maradt egyetlen alkalmas helyi kormánypárti politikus sem, ezért egy teljesen ismeretlen, bábként mozgatható jelöltet választottak. Arra számítanak, hogy majd nem kérdez semmit, csak eltussolja a helyi botrányokat.

Szentgyörgyvölgyi jelenleg is a belvárosi városüzemeltető kft. igazgatója. Ő az a cégvezető, aki a feladata tisztességes ellátása helyett a munkatársait alázza meg. Mintha rabszolgák lennének, hátukon óriási sorszámmal küldi ki dolgozni a köztisztasági munkatársakat.

Felszólítom a Fideszt, nyilatkozzon arról, hogy egyetért-e a kétkezi munkát végzők nyilvános megalázásával!

Steiner Pál
polgármesterjelölt