mszp.hu | Csepel HÉV közlekedés
2016. január 20. 13:43

Borbély Lénárd a csepeliek érdekét képviselje a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén!

MSZP-s kezdeményezésre Tarlós István január 21-re összehívta a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését. A fővárosi MSZP azt indítványozta, hogy a testület tárgyaljon a fővárosi tömegközlekedés idei finanszírozási kérdéseiről, a HÉV államosításának tervéről és a fővárosi alapszolgáltatásokról.
Az MSZP csepeli képviselőcsoportja nem támogatja a HÉV államosítását és a Fővárosi Önkormányzat hatáskörének továbbdarabolását, mert ez komoly fennakadásokat okozhat a főváros és Csepel közlekedésében is.

Felszólítjuk a XXI. kerület polgármesterét, hogy a rendkívüli ülésen a csepeliek, és ne a kormány érdekében szavazzon! Felszólítjuk Borbély Lénárdot, hogy emeljen szót a csepeli HÉV államosítása ellen, valamint a tömegközlekedés működtetése és fejlesztése érdekében szólaljon fel az állami szerepvállalás növelésért!

A rendkívüli ülésnek csak akkor van értelme, ha a testület tagjai a főváros érdekét nézve döntenek a fővárost érintő közlekedési és szolgáltatási rendszer sorsáról.

az MSZP Csepeli Szervezete és önkormányzati képviselőcsoportja

Budapest változást akar