mszp.hu | Belföld | Dubaj
2014. november 19. 14:26

Dubajoznak

Kósa Lajos és Halász János akár Szijjártó Péter medencés luxusvilláját is igénybe vehette volna, ám ők Dubajban nyaralnak akkor, amikor a korrupt kormányzat minden idők legbrutálisabb költségvetésének elfogadására készül a magyar parlamentben.

Pedig Kósa Lajosnak és Halász Jánosnak is ott lenne a helye most a parlamentben. Szívesen meghallgatnánk, hogyan érvelnek minden idők legbrutálisabb költségvetése és adótörvénye mellett, és miért gondolják, hogy jó lesz a lassan ötmillió létminimum alatt élő magyar embernek.

Kósa Lajostól ezen kívül azt is szívesen meghallgatnánk, mit gondol a devizahitelek forintosításáról, amelyről pár hete még ezt mondta: „ha segíteni akarunk a devizahitel-csapdába becsalt embereken, akkor a piaci árfolyamon történő átváltás olyan mértékben hozná nehéz helyzetbe a hiteleseket, hogy amit eddig adtunk, segítséget, azt elvenné tőlük. Tehát ennek semmi értelme, nem is ez a szándék."

Persze nemcsak Kósa Lajos és Halász János az, aki nem vállalja az ország feléről lemondó intézkedéseik országgyűlés nyilvánossága előtti megvédését.

Bangóné Borbély Ildikó,
országgyűlési képviselő