Belföld | Ócsa Kocsis Máté közlemény
2013. március 27. 17:02

Emlékeztetőül Kocsis Máténak

Úgy tűnik, a három éve kétharmaddal kormányzó Fidesz kommunikációs igazgatóját kissé összezavarta az a közel féltucat állás, amit az utóbbi időben felhalmozott. Ezúton emlékeztetjük Kocsis Mátét, hogy ő nem csak a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, valamint a Fidesz propagandafelelőse, hanem Józsefváros polgármestere is.

Emlékeztetjük Kocsis Mátét arra is, hogy Józsefváros azon fővárosi kerületek egyike, ahol százával állnak olyan üres lakások, amelyek közcélú igénybevételére a kétharmados felhatalmazással kormányzó Fidesznek, a kétharmados felhatalmazással bíró fővárosnak és a kétharmados többségű Józsefvárosi önkormányzatnak már holnap lehetősége lenne.

Csak emlékeztetőül: a kormány eredetileg 500 összkomfortos, A+ energiaosztályú lakást tervezett Ócsára, végül 80 darab C kategóriás viskót húzott fel rózsadombi árakon, de végül összesen 20 tákolmányba talált bérlőt. A bajba jutott devizahitelesek pedig Józsefvárosban is százával várják a kétharmados felhatalmazással kormányzó Fidesz segítségét. Sajnáljuk, hogy Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs gépezetének irányítását választja ahelyett, hogy a saját kerületét, a saját választóit vezetné.