mszp.hu | Belföld | önkormányzat 2014 közlemény
2014. szeptember 05. 13:12

Tény:

• valóban jártam legénybúcsúban,
  • egy rólam készült fotó nyilvánosságra hozásával próbáltak zsarolni, s ezt nyilvánosságra hoztam,
  • soha nem neveztem meg a zsarolóimat, nem gyanúsítottam senkit,
  • tegnap a miskolci Városházát jelenleg vezető pártok a sajtó nyilvánossága előtt részletekbe menő információkkal szolgáltak egy olyan, legénybúcsún rólam készült képről, amelynek tartalmát nem ismertem, így arról beszélni sem tudtam,

Kérdés:

• honnan tudtak olyan részleteket, amelyet csak az engem megzsarolni próbáló egyén vagy annak a cinkosai tudhatnak?

Következtetés:

A következtetés levonásához nem kell nyomozónak, vagy volt rendőrkapitánynak lenni. Csapdát állítottam a zsarolóknak és a helyi hatalom sétált bele.

***

Engem nem lehet megvesztegetni, nem lehet megzsarolni és nem lehet megfélemlíteni.

A múltam továbbra is vállalom!

Továbbra is Miskolccal és a miskolciakkal akarok foglalkozni és nem a zsarolókkal, barátaimat, volt kollégáimat zaklató "szakemberekkel".

Október 12-e után Miskolc irányítását újra a miskolciak veszik a kezükbe, a miskolci beruházásokban miskolci vállalkozók és miskolci szakemberek dolgoznak majd, Miskolc fejlődését a miskolci szürkeállományra bízzuk. A város lehetőséget biztosít a nincsteleneknek, támogatja a törekvőket, de megálljt parancsol a gátlástalanoknak. Miskolcon ekkor lesz béke, nyugalom, rend és biztonság, Miskolc ekkor lesz biztonságos és gyarapodó város.

Azoknak a politikustársaimnak pedig, akik továbbra is legénybúcsúkkal szeretnének foglalkozni, ajánlom a Legénybúcsú (Tom Hanks), valamint a Másnaposok c. filmeket, amik ráérős órákban kiváló szórakozást nyújtanak.