mszp.hu | Belföld | önkormányzat 2014 közlemény
2014. augusztus 28. 17:41

Erős Magyarország, erős önkormányzat

Amint azt mindannyian tudjuk, a megyei önkormányzatoknak a jövőben leginkább területfejlesztési feladatai lesznek. A megyei önkormányzat pedig a Győr-Moson-Sopron megyében élő emberek és településeik szövetsége kell, hogy legyen. Az MSZP ezt a szövetséget kívánja szolgálni, mert véleményünk szerint az erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség, nem pedig gazdag kormánypártra.

Az előbb vázolt célok érdekében állítottuk össze a megyei önkormányzati listánkat, amelynek első öt helyén Kránitz László, Hegyi Zoltán, Aller Imre, Stinner Sándor és Keizler Kálmán állnak. A tavalyi évben már elkészítettük az Ajánlat Győr-Moson-Sopron megyének címet viselő programunkat, amellyel megküzdünk a megyei választópolgárok bizalmáért. Programunk legfontosabb elemei a megyei foglalkoztatás bővítése, a bizalom és kiszámíthatóság visszaállítása; a mindennapi létbiztonság megteremtése és az életminőség javítása; valamint a fenntartható és harmonikus fejlődés megteremtése.

Az októberi választásokon arra kérjük a választópolgárokat, hogy ne támogassák a bukott fideszes politikusok - az Illés Zoltán által felmentett Németh Zoltán, valamint a kapuvári húsüzemet megmenteni nem tudó Ivanics Ferenc és Hámori György - vezette jobboldali listát. Helyettük támogassák a baloldal képviselőit, az önkormányzatiság és a demokratikus hatalommegosztás erősítése érdekében. A helyi önkormányzatok komoly fékek lehetnek a kormányzati hatalommal szemben.

MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetség