Erre büszke Varga Mihály?

Az Orbán-kormány arra büszke, hogy stabilan „bóvli” kategóriában tartja a magyar gazdaságot, vagyis befektetésre nem ajánlott országgá változtatta hazánkat. A nemzetközi hitelminősítők most ugyanis legalább két fokozattal rosszabb kategóriába sorolják Magyarországot, mint négy évvel ezelőtt. Varga Mihálynak ezt az adatot inkább dugdosnia kellene!

Az államadósság elleni harcot is elbukta Orbán Viktor – még úgy is, hogy a Fidesz-kormány ellopta csaknem hárommillió ember 3000 milliárd forintos nyugdíj-megtakarítását. Ennek ellenére az államadósság történelmi csúcsot dönt. Az emberek joggal kérdezik: hol a pénz?

Eközben 4,6 millió ember került a létminimum alá, százmilliárdok tűntek el az egészségügyből, az oktatásból és a szociális szférából. Orbán rossz kormányzása miatt tízezrek kerültek utcára, és rengetegen veszítették el megélhetésüket a Fidesz-maffia földmutyija és trafikmutyija miatt.

A Fidesz csak a statisztikák meghamisításához ért: ilyen trükk például az is, hogy Varga szerint nem számít bele az államháztartási hiányba az az összeg, amely a takarékszövetkezeti szektor Fidesz-közeli üzletembereknek történő átjátszásával fog eltűnni.

A magyar embereknek elegük van a Fidesz maffiából, ezért április 6-án a kormányváltó erők el fogják zavarni ezt a stadionépítő, mutyizó bűnszövetkezetet. Így április 6. után Orbán Viktornak már nem félkész beruházásokat kell átadnia, hanem a kormányzást.

Józsa István
országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes