mszp.hu | Belföld | Európa tüntetés
2017. május 21. 22:02

Európában tartjuk Magyarországot!

Az MSZP vitte be Magyarországot az Európai Unióba és mi is fogjuk bent tartani. Ezért nyújtjuk be a Parlamentnek azt az európai mentőcsomagot, melynek értelmében a Fidesznek fel kell hagynia a civil szervezetek megbélyegzésével, be kell fejeznie a CEU üldözését, és véget kell vetnie az uniós pénzek korlátlan ellopásának.
Magyarországnak nem Ázsia felé kell húzódnia, ahogy azt Matolcsy György vagy Orbán Viktor szeretné, hanem azt a nyugati értékrendet és életszínvonalat kell polgárai számára biztosítania, melynek igénye Szent István óta él a magyar nép lelkében.

Magyarország helye Európában van, az MSZP pedig azok mellett áll, akik hasonló elszántsággal kiállnak hazánk európai elkötelezettségéért. Ezért veszünk részt a mai, „Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk!” néven meghirdetett demonstráción, mert mi is hisszük: hazánk szabadsága és függetlensége nem jobb- vagy baloldali ügy, hanem valamennyiünk közös nemzeti érdeke.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke
Hiller István, az MSZP Országos Választmányának elnöke