mszp.hu | közlemény Miskolc
2014. szeptember 10. 09:32

Ez már tűrhetetlen!

A mai napon a Kazinczy Ferenc Általános Iskola története ijesztő fordulatot vett. Olyan információ jutott a tudomásomra, amely a legsötétebb diktatórikus időket idézi.

Arról van szó, hogy a legmocskosabb eszközökkel próbálják sakkban tartani nemcsak a pedagógusokat, hanem a szülőket is. Itt a vége, ezt, mint a terület önkormányzati képviselője, nem tűrhetem tovább. Ezért dr. Kriza Ákos polgármester segítségét kérem, hiszen, mint a miskolciak városvezetője, mint a miskolci szülők polgármestere, nem hagyhatja, hogy a város oktatási intézményeiben ilyen helyzet kialakuljon, olyan, amely már az oktatást is veszélyezteti.

Polgármester úr, arra kérem, hogy csütörtökig, a közgyűlés kezdetéig szervezzen meg egy találkozót, amelyen a KLIK miskolci vezetője, Ön és én, mint a terület képviselője is jelen leszünk. Amennyiben ez nem történik meg, azt kell, hogy higgyem, a polgármester úr a szülők, a tanulók ellen van.

Földesi Norbert
avasi önkormányzati képviselő, frakcióvezető