Belföld | Fidesz
2013. március 30. 16:24

Fiatalellenes Demokráciarombolók Szövetsége

A valaha bátor ifjakból szerveződött, de a fiatalságát és a demokratikus elkötelezettségét mára egyaránt elveszítő Fidesz, kétharmados felhatalmazással, három év alatt eljutott odáig, hogy nyilvánvaló hazugságokkal vádolja, felmenőit emlegeti, állampárti módszerekkel fenyegeti és félemlíti meg azokat a fiatal demokratákat, akik békésen, de kíméletlen őszinteséggel szembesítik egykori elveivel és mai tetteivel.

A nyolcvanas évek végén még a jogállamiság, a parlamentáris demokrácia, a megvesztegethetetlen politikai stílus és a kulturális sokszínűség szabadságát hirdető Fidesz mára az Európai Unió egyetlen autoriter elvek mentén kormányzó pártszövetségét vezeti. Ezért a ma 25 éves pártnak nem jár sem köszöntés, sem ünneplés. Ünnep aznap lesz, amikor a magyar jogállam és demokrácia hívei egyszer s mindenkorra felszámolják Orbán Viktor és a Fidesz szabadságellenes és antidemokratikus rendszerét.

MSZP