Fideszes propagandából nem lehet kenyeret venni!

Cinikus, hogy Soltész Miklós az Orbán-kormány családvédő tevékenységét dicséri, miközben az elmúlt négy évben egy fillért sem emeltek a családi pótlék összegén, csaknem félmillió gyermek éhezik, és a háromgyerekes családok 82 százaléka a létminimum alatt él.

A Fidesz százmilliárdokat költ stadionokra, offshore cégeken keresztül a családoktól 10 százalékos gázárcsökkentést lopott el, és bevezeti a szociális temetést, melynek értelmében a kevésbé tehetős családoknak saját kezükkel kell eltemetniük elhunyt hozzátartozóikat.

A magyar családok ezt mind a Fidesz-KDNP-nek köszönhetik.

A Fidesz maffiakormány csak a saját családjaival tett jót: ők kapták a zsíros állami megbízásokat, a trafikokat és az állami földeket.

A tavasszal felálló Mesterházy-kormány valóban csökkenteni fogja a családok terheit, mert a Fideszen kívül mindenki tudja: sikerpropagandából nem lehet kenyeret venni! Ezért tartjuk egyik legfontosabb célunknak a gyermekszegénység, a gyermekéhezés teljes felszámolását, és ezért fogjuk azonnal és jelentős mértékben csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját!

Bangóné Borbély Ildikó
elnökségi tag