mszp.hu | Belföld | fizetős utak Csepel közlemény
2014. december 15. 12:05

Fizetős M0: Borbély Lénárd csepeli polgármester sem maradhat csendben!

Miközben a budapesti kerületek vezetői Tarlós István főpolgármesterrel együttműködésben az M0-ás fizetőssé tétele ellen küzd, a 21. kerület polgármestere csendben várja, hogy a kormány a csepeliekre zúdítsa a dél-pesti agglomerációs forgalmat.

Az M0-ás körgyűrű Csepel alatti szakasza ugyan nem lesz fizetős, de éppen ezért borítékolható, hogy a dél-pesti agglomerációból a fővárosba igyekvők éppen Csepelen fogják elhagyni az elkerülőutat, óriási pluszforgalommal terhelve meg a 21. kerületet.

A csepeli MSZP felszólítja Borbély Lénárdot, hogy csatlakozzon a fizetős M0-ás ellen pártállástól függetlenül kiálló budapesti polgármesterekhez! Nem maradhat csendben az az ember, aki az őszi polgármesteri programjában még azt ígérte, „a kerület összes belső lakónegyede megszabadulhat az átmenő gépkocsiforgalomtól”!

Elvárjuk Borbély Lénárdtól, hogy végezze a dolgát, menjen el ma délután a Tarlós István által összehívott fővárosi válságtanácskozásra és álljon ki a csepeliek érdekében! Konkrétan azt várjuk tőle, hogy a főpolgármesterrel együttműködve mentesítse a csepelieket az újabb sarctól! Ez a dolga, ezért választották meg. Legyen férfi, álljon ki a csepeliek érdekeiért!

Szenteczky János,
az MSZP csepeli frakcióvezetője