kisalföld.hu
2012. augusztus 27. 17:09

Folyik az ajánlócédulák gyűjtése

Az MSZP-hez számos fiatal, lelkes aktivista csatlakozott, többen párton kívüliként is, hogy segítse a jelölt, Varga Gyula kampányát - hangzott el a pénteki sajtótájékoztatón.

A héten megkapták az ajánlócéduláikat, népszerű nevén kopogtatócéduláikat, azok, akiknek a körzetében, október 7-én, időközi önkormányzati választás lesz - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Biczi László, az MSZP helyi elnök-helyettese.

Az MSZP-hez számos fiatal, lelkes aktivista csatlakozott, többen párton kívüliként is, hogy segítse a jelöltünknek, Varga Gyulának a kampányát. Igyekszünk mindenkihez eljutni, hogy személyesen kérjük a támogatását. Az első visszajelzések igen pozitívak. Úgy látjuk mások is látják és el is hiszik, hogy itt Sopronban, van lehetőség a Fidesz választásokon való legyőzésére. Meggyőződésünk, ennek komoly üzenetértéke lenne, nem csak itt Sopronban, de országosan is - tette hozzá a politikus.

Arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, szükség van a Fidesz megfékezésére, figyelmeztetésére, hogy ne gondolhassa legyőzhetetlennek magát, az fogadja jó szívvel aktivistáinkat, ajánlja a kopogtatószelvényével az MSZP jelöltjét és október 7-én, szavazzon is Varga Gyulára - zárta Biczi László