mszp.hu | Belföld | közlemény Lázár János
2014. június 04. 11:49

Folytatjuk a Lázár-ügy felgöngyölítését!

Ha politikai okokból az Origo eltekintene a Lázár-ügy felgöngyölítésétől, az MSZP folytatja a számonkérést és ragaszkodik a közérdekű adatok nyilvánosságra hozásához. Az ugyanis, hogy Lázár kirúgatta a kétmilliós hotelszámláiról író portál főszerkesztőjét, még nem változtat a tényeken: a magyar embereknek joguk van tudni, miért és mire költötte Lázár az adófizetők forintjait külföldi utazásai során. Mi van a zsebből előhúzott kétmillió forint mögött?

Az, hogy Lázár János zsebből visszafizette az államkasszába azt a kétmillió forintot, amit három kétnapos külföldi útja során használt fel, a részéről felér egy beismerő vallomással. Ez a visszafizetés azt bizonyítja, hogy Lázár közpénzt költött magáncélra – amit aztán kényszerűségből vissza kellett térítenie.

Ráadásul Lázár János esete nem egyedi: a debreceni fideszesek floridai utazásának ügye kísértetiesen hasonlít. Az ő esetükben – visszafizetés ide vagy oda – a rendőrség már elrendelte a nyomozást!

Az MSZP nem engedi, hogy a Fidesz elnémítsa a magyar nyilvánosságot. Ragaszkodunk ahhoz, hogy a Lázár-ügy főszereplője továbbra is magyarázattal tartozik a magyar polgároknak!