mszp.hu | Belföld | gyermekéhezés
2015. december 30. 12:11

Hagyomány lett a fideszes gazemberség: milliárdokat lopnak vissza a gyermekétkeztetésből és sportcsarnokra költik!

Alávaló hagyományt teremtett a Fidesz: akárcsak tavaly, a két ünnep között idén is milliárdokat vesznek el a gyermekétkeztetésre szánt pénzből. Tavaly 2,6 milliárdot vontak el az éhes gyerekektől, idén viszont már 3,7 milliárdot vesznek el a települési önkormányzatok egyes szociális, gyermekjóléti és gyermekétkeztetési feladatainak támogatásából.

Alávaló hazug ember az összes fideszes politikus, akik egész évben azt nyilatkozták, mennyit adnak gyermekétkeztetésre, majd év végén suttyomban ennek a pénznek a nagy részét visszalopják és magukra költik!

A Fidesz az éhező gyerekektől elvett pénzből többek között 1,5 milliárd forintot Monor város sportcsarnokára költ, de Hódmezővásárhely is kap 1,2 milliárdot, Alcsútdoboznak pedig 20 milliót adnak abból a pénzből, amit az éhes gyerekek szájától vesznek el.

Az MSZP azért küzd, hogy visszavegyük ezt a pénzt a gyermekeket meglopó fideszes gazemberektől, de addig a leghatározottabban követeljük: állítsák meg ezt a gonosz tervet!

Ha már a milliárdokon ülő Fidesz-kormány tétlenül nézte karácsony előtt a civilek és az MSZP ételosztásai előtt kígyózó hosszú sorokat, legalább ne lopják el az éhes gyermekek ételére szánt pénzt! Az MSZP mostantól mindent megtesz azért, hogy a gyermekek étkeztetésére szánt 3,7 milliárd forintot arra költsék, amire azt szánták!

Bangóné Borbély Ildikó
a Népjóléti bizottság tagja