Hazugságok után csalás

A Fidesz három éves kormányzása alatt szinte folyamatosan hazudozott. Most viszont csalni is próbál.

Orbánék hétfőn fogadták el azt a törvény, amely alapján a külföldön születő gyermekeket is be kell számolni a magyar népességbe. A cél nyilvánvaló: elcsalni a magyar népesedés valódi számait.

Értjük, hogy a Fidesz bukott gazdaságpolitikája miatt elvándorló százezrek kellemetlen statisztikai adatok a "Magyarország jobban teljesít" kampány számára, hogy a kényszerből menekülő családok, fiatal párok, leendő szülők kínosak a hatalom propaganda gépezetének.

Felháborító, hogy a magyar családok, a születendő gyermekek csupán számok Orbán Viktor erőszakos sikerpropagandájában. A cél, hogy minél nagyobbnak látsszon a népesség, hogy Orbán melldöngetve pózolhasson a jó vezető álcájában, ám az eszközeik gátlástalanok. Itt volt a tanulmány a leendő bébibummról, a minden áron való gyermekszülés, a nők béranyákká alázása, az agymosást célzó érettségi tétel (a kivándorlás csúnya dolog), és nemsokára jön a kormány által szervezett önmagában is ciki párválasztó-show.

Jellemző, hogy ezt a problémát is csak felszínesen, csalással próbálja megoldani a kormány, nem pedig az okát kívánja megszüntetni.

Gazdasági eredményeket kellene felmutatni és olyan családpolitikát, amely nem készteti menekülésre a fiatalokat, nem riasztja el a nőket a gyermekvállalástól.

Az MSZP ilyen kormányzásra készül.
A változás elkezdődött.

Bangóné Borbély Ildikó