2011. november 21. 09:09

Hol vannak most a Fideszes képviselők?

Korábban, amikor a Fidesz még ellenzékben volt, mindig számon kérte az MSZP soproni országgyűlési képviselőjét, hogy miért nem szerez több támogatást Sopronnak. Most, semmi nyoma az ország költségvetésében azoknak a forrásoknak, amikért 2 éve még oly nagy hangon harcolt, például Firtl Mátyás városunk országgyűlési képviselője. Úgy látszik, most, amikor kormányozzák ezt az országot, már nem olyan fontos a Szent Mihály templom felújítása, vagy a Balfi út rendbetétele, most már nem akarnak 500 milliós alapot létrehozni a város műemlékeinek felújítására, pedig ezek mind tételesen szerepeltek Firtl Mátyás korábbi, beadványaiban.

Most 3 olyan Fidesz-KDNP-s képviselő ül az országgyűlésben, akik Sopronban élnek, közülük egy, a fejlesztésekért is felelős államtitkár.

Hol vannak most ezek az emberek? Miért engedik, hogy most, másfél évvel a választások után, az MSZP-s kormányok által biztosított pénznél kevesebbet adjon a fideszes vezetés Sopronnak a működésre. Hol vannak most a nagy ívű tervek? Mikor tudjuk meg végre, mit akar a Fidesz csinálni a soproni iskolákkal? 1 és fél év kormányzás nem volt elég, hogy kitalálják, mi legyen?

Zsákutcában az ország, zsákutcában Sopron. Harcot folytatunk minden és mindenki ellen, aki kritizálni meri a kormányt, vagy a városvezetést. Kudarc, kudarc hátán és mást nem tudnak tenni, mint visszamutogatni. Ezt pedig már ők rontották el!

Ne feledjük, a hatalom felelősséggel is jár, ideje lenne azt is vállalni!