mszp.hu | Belföld | Budapest főváros
2015. november 06. 10:42

Idősek és gyerekek fizethetnek Tarlósék alkalmatlansága miatt

Idősekkel, gyerekekkel és fogyatékkal élőkkel fizettetné meg saját tehetetlenségének árát Tarlós István. Ez derül ki abból a levélből, amelyet a főpolgármester, egyik helyettese és négy kerületi polgármester szeptemberben írt Orbán Viktornak.

Tarlós és társai, köztük Kocsis Máté, Láng Zsolt és Riz Levente közösen tesznek beismerő vallomást: immár öt éve képtelenek kilobbizni a budapesti közösségi közlekedés biztosításához szükséges pénzt. Öt éve hagyják, hogy a Budapestet engesztelhetetlenül gyűlölő Orbán Viktor kisemmizze és dróton rángassa az itt élő embereket.

Ez a levél nem más, mint nyolc oldalnyi elkeseredett fenyegetőzés, de ez a fenyegetés valójában nem a nyíltan Budapest ellenes kormány, hanem a fővárosban élő emberek ellen irányul. A fideszes vezetők egyértelművé teszik: saját bukott politikájuk árát a budapestiekkel, köztük a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévőkkel fizettetik meg – szó szerint.

Itt az ideje, hogy a fideszes polgármesterek és a főpolgármester mérlegre tegyék az eddigi teljesítményüket. Szégyelljék magukat, amiért az elmúlt 25 évben sosem látott mélypontra juttatták a fővárost! Itt az ideje, hogy mindannyian aláírjanak egy újabb beismerő vallomást, amelyet ezúttal már lemondó nyilatkozatnak hívnak.

Horváth Csaba,
fővárosi frakcióvezető

Nyílt levél Tarlós István főpolgármester részére

Amint azt Ön is hallhatta, a Városligetbe múzeumi negyedet tervező kormányzat négy év alatt nem tudta kiszámolni, hogy a Közlekedési Múzeum gyűjteménye mekkora helyen fér el, ezért úgy döntött, hogy a múzeumot nem a Ligetben, hanem barnamezős beruházásként valósítja meg.
2017-05-25 11:48