mszp.hu | Belföld | minisztériumok Fidesz Jobbik
2015. április 27. 15:33

Jó reggelt kormány, jó reggelt Jobbik!

Ezért örültünk annak, amikor tavaly kormányzati szinten is felvetették néhány minisztérium vidékre költöztetésének lehetőségét. Annak viszont már nem örültünk, hogy ebből Miskolc megint kimaradt. Hogy ezt megváltoztassuk, aláírásgyűjtési akcióba kezdtünk.Manapság már azt halljuk, hogy a Lázár János Miskolcra is költöztetne egy minisztériumot, a Jobbik pedig már azt is megmondja, hogy melyik minisztérium legyen az.Feltalálták a melegvizet. Ha korábban egy picit is odafigyeltek volna arra, amit mondunk, esetleg aláírásukkal támogatták is volna kezdeményezésünket, ma már jóval előrébb tarthatnánk ebben az ügyben.Jó reggelt kormány, jó reggelt Jobbik!Az MSZP miskolci szervezete

Jó reggelt kormány, jó reggelt Jobbik!

Az MSZP miskolci szervezete