mszp.hu | Belföld | Pásztor Albert közlemény Miskolc
2014. július 17. 23:53

Jó reggelt, miskolci Fidesz!

A miskolci Fidesz szóvivője és az oknyomozásban élen járó önkormányzati tévé az elmúlt órákban felfedezte azt, amit már két hete mindenki tud az országban: Pásztor Albert független polgármesterjelölt a miskolci baloldal támogatásával kéri a városlakók bizalmát.

Egyik szemünk nevet, a másik sír: a Pásztor-féle szenzáció kiszorította a szerdai híradóból a Varga László sajtótájékoztatójáról szóló tudósítást, végtére is potom pár milliárdos miskolctapolcai medenceépítés miatt emelt szót csupán a képviselő, azt tudakolva, miért csúszik a beruházás első ütemének befejezése és azt, honnan lesz pénz a második ütemre.

Arra biztatjuk a miskolciak pénzéből fenntartott tévét, hogy valódi oknyomozó riportokat készítsenek. Kezdésként utána járhatnának, hogy a trafikmutyi során koncessziót nyerő, és Miskolcon tavaly óta trafikot üzemeltető Kovácsné Gara Alice nem családtagja-e véletlenül Kriza Ákos polgármesteri kabinetje helyettes vezetőjének, Kovács Zsoltnak.

Ugyanezt javasoljuk Soós Attilának is, aki szóvivő létére szeret megdöbbeni köztudomású tényeken.

az MSZP miskolci szervezete